Enter your keyword

Tilaus- ja toimitusehdot

YLEISTÄ

Verkkokaupan tuotteita myy Käsityöliike PoppaNalle, y-tunnus 0762750-0. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa ja kansainvälisesti. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan.

Käsityöliike PoppaNalle ei vastaa sivustolla mahdollisesti olevasta virheellisestä hinta- tai varastotiedosta ja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Varastosaldomme päivittyy useita kertoja päivässä, mutta koska käytämme samaa varastoa varsinaisessa myymälässämme, voi todellinen varastosaldo olla tilapäisesti ilmoitetusta poikkeava. Mikäli jostain syystä emme pysty toimittamaan tilaustasi täydellisenä, olemme Sinuun yhteydessä sähköpostitse ennen tilauksen toimittamista.

Huomioithan, että tietokoneen näytöllä värit näkyvät hieman erilaisina kuin todellisuudessa. Mikäli tilaat usemman kerän saman väristä lankaa, pyrimme toimittamaan mahdollisuuksien mukaan saman värjäyserän lankoja. Mikäli haluat ehdottomasti samaa värjäyserää, ilmoita siitä tilauksen yhteydessä tai ole etukäteen meihin yhteydessä sähköpostitse. Näin ollen ilman erityistä pyyntöä eroavaisuudet värjäyserissä ei ole syy kaupan purkamiselle.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupan välityksellä osoitteesta www.poppanalle.fi. Tilauksesta lähetetään vahvistus sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta.

Tilaamisen yhteydessä asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin, jotka koskevat kaikkia Käsityöliike PoppaNallen verkkokaupasta toimitettuja tuotteita.

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden lähetyskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voit maksaa yleisimmillä verkkomaksutavoilla (Paytrail).

TOIMITUSAIKA

Tilausten toimitusaika on tavallisesti 2-5 arkipäivää. Postitamme tilauksia  jokaisena arkipäivänä  ja pyrimmekin lähettämään tilauksen viimeistään tilausta seuraavana päivänä. Mikäli toimitusajoissa on muutoksia tai viiveitä, niistä ilmoitetaan verkkokaupan etusivulla tai henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Tilaukset toimitetaan postin tai matkahuollon välityksellä. Tilaukset voi myös noutaa myymälästämme aukioloaikojemme puitteissa osoitteesta Käsityöliike PoppaNalle, Iisvedentie 3, 77600 Suonenjoki.

Toimitus postin tai matkahuollon kautta   8,50 €/ lähetys

  • Tuotteet lähetetään koosta riippuen joko pakettina lähimpään postiin, matkahuoltoon tai kirjeenä suoraan ilmoitettuun lähiosoitteeseen.

Nouto myymälästämme

  • Voit noutaa tilauksesti ilman toimituskuluja myymälästämme aukioloaikojen puitteissa (osoite Iisvedentie 3, Suonenjoki).
  • Pidämme tilatut tuotteet varattuina 7 vrk tilauksesta, jonka jälkeen tilaus katsotaan rauenneeksi., mikäli sitä ei ole noudettu.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Kaikilla*(ks. myöhemmin kohta Puikot ja koukut) verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttujansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tilauksen vastaanottamispäivästä lukien.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tai palauttaa virheettömän tuotteen, asiakas maksaa palautuskustannukset. Virheellisen tuotteen palautuskuluista vastaa myyjä.

Ennen vaihtamista/palauttamista on ehdottomasti täytettävä palautuslomake, jonka löydät tästäLähetettyäsi lomakkeen, otamme Sinuun yhteyttä ja voit palauttaa/vaihtaa tuotteet. Älä lähetä tuotteita ennen yhteydenottoamme.

Palautusosoite:

Käsityöliike PoppaNalle
Iisvedentie 3
77600 Suonenjoki

Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja hajuton alkuperäisessä pakkauksessaan sekä kaikki tuotemerkit ja vyötteet paikallaan. Vaihdettaessa tuotteita uudet tuotteet lähetetään, kun vaihdettava tuote saapuu liikkeeseen. Tilauksen maksu palautetaan suoraan tilillesi viimeistään 14 vuorokauden sisällä siitä kun olemme vastaanottaneet tuotteet. Palautuksia/vaihdettavia tuotteita ei vastaanoteta yli 14 vuorokauden kuluttua tilauksen vastaanottamis/noutamishetkestä.

Huomaa, että paketin noutamatta jättäminen EI ole kaupan peruuttamista! Noutamattoman paketin toimituskulut jäävät asiakkaan maksettavaksi.

Mikäli tilattu tuote on väärä tai vahingoittunut tai tuotteita puuttuu, tulee siitä ilmoittaa viipymättä joko sähköpostitse minna.rossi@poppanalle.fi tai puhelimitse liikkeen aukioloaikoina 050 3530972. 

Vastuumme virheellisestä tuotteesta rajoittuu enimmillään asiakkaan tuotteesta maksamaan kauppahintaan. Mikäli paketti on vahingoittunut kuljetuksessa ja tuotteita puuttuu / tuotteet ovat vahingoittuneet, tee reklamaatio välittömästi noutopaikkaan, mielellään heti noutaessasi paketin.

*) Puikot ja koukut

Selvästi poikki katkenneita puikkoja ja koukkuja ei korvata. Palautukseen/vaihtoon oikeuttaa ainoastaan selvä valmistusvirhe.

Epäselvissä tapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse minna.rossi@poppanalle.fi.

Pidätämme oikeuden näiden tilaus- ja toimitusehtojen muutoksiin.