TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

YLEISTÄ

Verkkokaupan tuotteita myy Käsityöliike PoppaNalle, y-tunnus 0762750-0. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa ja kansainvälisesti. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan.

Käsityöliike PoppaNalle ei vastaa sivustolla mahdollisesti olevasta virheellisestä hinta- tai varastotiedosta ja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Varastosaldomme päivittyy useita kertoja päivässä, mutta koska käytämme samaa varastoa varsinaisessa myymälässämme, voi todellinen varastosaldo olla tilapäisesti ilmoitetusta poikkeava. Mikäli jostain syystä emme pysty toimittamaan tilaustasi täydellisenä, olemme Sinuun yhteydessä sähköpostitse ennen tilauksen toimittamista.

Huomioithan, että tietokoneen näytöllä värit näkyvät hieman erilaisina kuin todellisuudessa. Mikäli tilaat usemman kerän saman väristä lankaa, pyrimme toimittamaan mahdollisuuksien mukaan saman värjäyserän lankoja. Mikäli haluat ehdottomasti samaa värjäyserää, ilmoita siitä tilauksen yhteydessä tai ole etukäteen meihin yhteydessä sähköpostitse. Näin ollen ilman erityistä pyyntöä eroavaisuudet värjäyserissä ei ole syy kaupan purkamiselle.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataani verkkokaupan välityksellä osoitteesta www.poppanalle.fi. Tilauksesta lähetetään vahvistus sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta.

Tilaamisen yhteydessä asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin, jotka koskevat kaikkia Käsityöliike PoppaNallen verkkokaupasta toimitettuja tuotteita.

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden lähetyskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

 

Verkkopankit (Checkout)

Voit maksaa seuraavien pankkien kautta: Nordea, Osuuspankki, Sampo sekä luottokortit.

 

Luottokortit (Checkout)

Voit maksaa Visa-, Visa Electron ja MasterCard-korteilla.

 

TOIMITUSAIKA

Tilausten toimitusaika on tavallisesti 2-5 arkipäivää. Postitamme tilauksia  jokaisena arkipäivänä  ja pyrimmekin lähettämään tilauksen viimeistään tilausta seuraavana päivänä. Mikäli toimitusajoissa on muutoksia tai viiveitä, niistä ilmoitetaan verkkokaupan etusivulla tai henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse.

 

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Tilaukset toimitetaan postitse. Tilaukset voi myös noutaa myymälästämme aukioloaikojemme puitteissa osoitteesta Käsityöliike PoppaNalle, Iisvedentie 3, 77600 Suonenjoki.

 

Toimitus postin kautta   8,50 €/ lähetys

  • tuotteet läheteään koosta riippuen joko pakettina lähimpään postiin tai kirjeenä suoraan ilmoitettuun lähiosoitteeseen

Nouto myymälästämme

  • voit noutaa tilauksesti ilman toimituskuluja myymälästämme aukioloaikojen puitteissa (osoite Iisvedentie 3, Suonenjoki)
  • pidämme tilatut tuotteet varattuina 7 vrk tilauksesta, jonka jälkeen tilaus katsotaan rauenneeksi.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Kaikilla*(ks. myöhemmin kohta Puikot ja koukut) verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttujansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tilauksen vastaanottamispäivästä lukien.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tai palauttaa virheettömän tuotteen, asiakas maksaa palautuskustannukset. Virheellisen tuotteen palautuskuluista vastaa myyjä.

Ennen vaihtamista/palauttamista on ehdottomasti täytettävä palautuslomake, jonka löydät tästä. Lähetettyäsi lomakkeen, otamme Sinuun yhteyttä ja voit palauttaa/vaihtaa tuotteet. Älä lähetä tuotteita ennen yhteydenottoamme.

 

Palautusosoite:

Käsityöliike PoppaNalle

Iisvedentie 3

77600 Suonenjoki

 

Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessa sekä kaikki tuotemerkit ja vyötteet paikallaan. Vaihdettaessa tuotteita uudet tuotteet postitetaan, kun vaihdettava tuote saapuu liikkeeseen. Kun palautettava tuote(et) on vastaanotettu, tilauksen maksu palautetaan suoraan tilillesi viimeistään 14 vuorokauden sisällä siitä kun vastaanotamme tuotteet. Palautuksia/vaihdettavia tuotteita ei vastaanoteta yli 14 vuorokauden kuluttua tilauksen vataanottamis/noutamishetkestä.

 

Huomaa, että paketin noutamatta jättäminen EI ole kaupan peruuttamista!

 

Mikäli tilattu tuote on väärä tai vahingoittunut tai tuotteita puuttuu, tulee siitä ilmoittaa viipymättä joko sähköpostitse minna.rossi@poppanalle.fi tai puhelimitse liikkeen aukioloaikoina 050 3530972. 

Vastuumme virheellisestä tuotteesta rajoittuu enimmillään asiakkaan tuotteesta maksamaan kauppahintaan. Mikäli paketti on vahingoittunut postissa ja tuotteita puuttuu / tuotteet ovat vahingoittuneet, tee reklamaatio välittömästi Postiin, mielellään heti noutaessasi paketin.

*) Puikot ja koukut

Selvästi poikki katkenneita puikkoja ja koukkuja ei korvata. Palautukseen/vaihtoon oikeuttaa ainoastaan selvä valmistusvirhe.

Epäselvissä tapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse minna.rossi@poppanalle.fi.

Pidätämme oikeuden näiden tilaus- ja toimitusehtojen muutoksiin.

Yhteensä:
    Kassalle
    (0)